Публікація:
Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовища

dc.contributor.authorСоколова, Л. В.
dc.contributor.authorКаретнікова, В. С.
dc.date.accessioned2019-02-20T12:26:04Z
dc.date.available2019-02-20T12:26:04Z
dc.date.issued2014
dc.description.abstractВ даній статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств олійно-жирового комплексу. Розглянуто пріоритетні інноваційні напрямки в олійно-жировому виробництві, які зможуть значно підвищити ефективність суб’єктів господарської діяльності та забезпечити конкурентоспроможність олійно-жирової продукції на вітчизняному та світовому ринках.uk_UA
dc.identifier.citationСоколова Л.В. Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирової галузі в умовах конкурентного середовища / Л.В. Соколова, В.С. Каретнікова // Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». – Харків : НТУ «ХПІ», 2014. – № 64 (1106). – С. 124–129.uk_UA
dc.identifier.issn2079-0767
dc.identifier.urihttp://archive.kpi.kharkov.ua/View/49789/
dc.identifier.urihttp://openarchive.nure.ua/handle/document/7882
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ «ХПІ»uk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectінноваційна сприйнятливістьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UA
dc.subjectолійно-жирова галузьuk_UA
dc.titleОсобливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовищаuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of innovation in enterprises of fat and oil complex in a competitive environmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
Sololova_124-129.pdf
Розмір:
386.22 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.42 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: