Публікація:
Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовища

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2014

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

НТУ «ХПІ»

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В даній статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств олійно-жирового комплексу. Розглянуто пріоритетні інноваційні напрямки в олійно-жировому виробництві, які зможуть значно підвищити ефективність суб’єктів господарської діяльності та забезпечити конкурентоспроможність олійно-жирової продукції на вітчизняному та світовому ринках.

Опис

Ключові слова

інноваційні технології, інноваційна сприйнятливість, конкурентоспроможність продукції, олійно-жирова галузь

Бібліографічний опис

Соколова Л.В. Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирової галузі в умовах конкурентного середовища / Л.В. Соколова, В.С. Каретнікова // Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». – Харків : НТУ «ХПІ», 2014. – № 64 (1106). – С. 124–129.

DOI