Публікація:
Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України

dc.contributor.authorСафонов, О. В.
dc.date.accessioned2025-05-12T07:39:16Z
dc.date.available2025-05-12T07:39:16Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractThe paper examines the formation of a system of sugar quality indicators based on regulatory requirements. It highlights the role of legal acts and standards governing food safety and quality, particularly sugar. Emphasis is placed on compliance with international and national standards, as well as technical regulations, to ensure high quality. Special attention is given to organoleptic, physicochemical, and microbiological indicators, which are crucial for quality control. Compliance with regulatory requirements ensures stable product quality and competitiveness.
dc.identifier.citationСафонов О. В. Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України / О. В. Сафонов // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 216–218.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/31151
dc.language.isouk
dc.publisherХНУРЕ
dc.subjectякість цукру
dc.subjectнормативно-правові акти України
dc.titleФормування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
RiM_2025_T4-216-218.pdf
Розмір:
255.48 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: