Публікація: Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України
dc.contributor.author | Сафонов, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-12T07:39:16Z | |
dc.date.available | 2025-05-12T07:39:16Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.description.abstract | The paper examines the formation of a system of sugar quality indicators based on regulatory requirements. It highlights the role of legal acts and standards governing food safety and quality, particularly sugar. Emphasis is placed on compliance with international and national standards, as well as technical regulations, to ensure high quality. Special attention is given to organoleptic, physicochemical, and microbiological indicators, which are crucial for quality control. Compliance with regulatory requirements ensures stable product quality and competitiveness. | |
dc.identifier.citation | Сафонов О. В. Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України / О. В. Сафонов // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 216–218. | |
dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/31151 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ХНУРЕ | |
dc.subject | якість цукру | |
dc.subject | нормативно-правові акти України | |
dc.title | Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакет
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- RiM_2025_T4-216-218.pdf
- Розмір:
- 255.48 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.55 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: