Публікація: Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України
Завантаження...
Дата
2025
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
ХНУРЕ
Анотація
The paper examines the formation of a system of sugar quality indicators based on regulatory requirements. It highlights the role of legal acts and standards governing food safety and quality, particularly sugar. Emphasis is placed on compliance with international and national standards, as well as technical regulations, to ensure high quality. Special attention is given to organoleptic, physicochemical, and microbiological indicators, which are crucial for quality control. Compliance with regulatory requirements ensures stable product quality and competitiveness.
Опис
Ключові слова
якість цукру, нормативно-правові акти України
Бібліографічний опис
Сафонов О. В. Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України / О. В. Сафонов // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 216–218.