Публікація:
Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2025

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

The paper examines the formation of a system of sugar quality indicators based on regulatory requirements. It highlights the role of legal acts and standards governing food safety and quality, particularly sugar. Emphasis is placed on compliance with international and national standards, as well as technical regulations, to ensure high quality. Special attention is given to organoleptic, physicochemical, and microbiological indicators, which are crucial for quality control. Compliance with regulatory requirements ensures stable product quality and competitiveness.

Опис

Ключові слова

якість цукру, нормативно-правові акти України

Бібліографічний опис

Сафонов О. В. Формування системи показників якості цукру на основі вимог нормативно-правових актів України / О. В. Сафонов // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 216–218.

DOI