Публікація:
Використання штучного інтелекту для оцінки вмісту вуглеводів у їжі на основі фото в контексті ведення щоденника діабетика

dc.contributor.authorМамонов, Г. С.
dc.date.accessioned2025-05-02T07:42:09Z
dc.date.available2025-05-02T07:42:09Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractThis work analyzes the features of modern applications that assist diabetics in tracking carbohydrate intake based on food photos. As accurate carbohydrate estimation is crucial for managing blood sugar levels, AI-driven apps have emerged as valuable tools. The study examines applications like Carb Manager and BiteSnap, comparing their functionality, usability, and limitations. While these apps provide convenient ways to log meals, they often lack precise food recognition and are not specifically tailored for diabetes management. This analysis highlights the strengths and weaknesses of current solutions, offering insights into how future applications can better support diabetic users.
dc.identifier.citationМамонов Г. С. Використання штучного інтелекту для оцінки вмісту вуглеводів у їжі на основі фото в контексті ведення щоденника діабетика / Г. С. Мамонов ; наук. керівник к. т. н., доц. В. А. Любченко // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 7 – С. 97-98.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/30961
dc.language.isouk
dc.publisherХНУРЕ
dc.subjectоцінка вмісту
dc.subjectщоденник
dc.subjectїжа
dc.subjectдіабет
dc.titleВикористання штучного інтелекту для оцінки вмісту вуглеводів у їжі на основі фото в контексті ведення щоденника діабетика
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакунок

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
PiM_2025_T7_ITM_97-98.pdf
Розмір:
273.25 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Пакунок ліцензії

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: