Публікація: Розробка системи управління якістю HACCP у дошкільному навчальному закладі
Завантаження...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
Об’єкт дослідження – система управління безпечністю харчових
продуктів закладу дошкільної освіти.
Мета роботи – забезпечення безпечності харчової продукції шляхом
впровадження системи НАССР.
Проаналізовано принципи та нормативну базу системи НАССР,
основні вимоги до організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти.
Розглянуто основні етапи впровадження НАССР. Здійснено аналіз
небезпечних чинників при виробництві харчових продуктів. Розроблено
заходи гігієни для працівників харчоблоку. Визначено критичні контрольні
точки з використанням дерева рішень.
Опис
Ключові слова
небезпека, критична точка контролю, програма-передумова, система безпечності харчових продуктів, план haccp, дерево рішень HACCP
Бібліографічний опис
Лобанова Н. О. Розробка системи управління якістю HACCP у дошкільному навчальному закладі : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Н. О. Лобанова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 82 с.