Публікація: Особливості національної кухні слов’ян
Немає доступних мініатюр
Дата
2020
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
ХНУРЕ
Анотація
The history of the formation of Slavic folk cuisine and the factors that influenced its formation. The influence of the geographical position and identity of peoples on the construction of culinary features. Differences of Slavic cuisine from other cuisines of the world. Features of Slavic cooking.
Опис
Ключові слова
культурне розмаїття, українознавство, традиції, культура
Бібліографічний опис
Харахайчук І. А. Особливості національної кухні слов’ян / І. А. Харахайчук // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 109–111.