Публікація:
Особливості національної кухні слов’ян

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

The history of the formation of Slavic folk cuisine and the factors that influenced its formation. The influence of the geographical position and identity of peoples on the construction of culinary features. Differences of Slavic cuisine from other cuisines of the world. Features of Slavic cooking.

Опис

Ключові слова

культурне розмаїття, українознавство, традиції, культура

Цитування

Харахайчук І. А. Особливості національної кухні слов’ян / І. А. Харахайчук // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 109–111.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються