Публікація: Розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Анотація
Об’єктом роботи є процес розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв. Метою роботи є розроблення за допомогою згорткових нейронних мереж мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я. Проаналізовано різні методи розпізнавання зображень у мобільних застосунках, що є наразі найбільш використовуваними. Обрано підхід до виконання поставленої задачі, досліджено предметні області, за допомогою інструментів бібліотеки глибокого навчання PyTorch побудовано R-CNN, а також проаналізовано результати її тренування. У результаті виконання роботи розроблено мобільний застосунок для розпізнавання кулінарних страв
Опис
Ключові слова
розпізнавання їжі, класифікація зображень, розпізнавання зображень
Цитування
Подшивалова О. Є. Розроблення мобільного застосунку розпізнавання кулінарних страв для людей з вадами здоров’я : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / О. Є. Подшивалова ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 59 с.