Публікація:
Аналіз факторів впливу на якість виробництва солі йодованої за методом Ішікави

dc.contributor.authorСафонов, О. В.
dc.date.accessioned2024-08-22T18:35:09Z
dc.date.available2024-08-22T18:35:09Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractThis paper explores the use of Ishikawa diagrams for analyzing factors affecting the quality of iodized salt. The importance of systematic quality management of products and problem-solving during its production is emphasized. Moisture content is identified as a serious quality issue of the product under investigation, and the Ishikawa diagram helps to analyze the causes contributing to its accumulation. By addressing moisture-related issues, the quality of iodized salt can be improved, the amount of defective product can be reduced, and production efficiency can be increased to supply quality products to the consumer
dc.identifier.citationСафонов О. В. Аналіз факторів впливу на якість виробництва солі йодованої за методом Ішікави / О. В. Сафонов ; наук. керівн. к. т. н., ст. викл. І. О. Мощенко // Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті : матеріали 28-го Міжнар. молодіж. форуму, 16-18 квітня 2024 р. – Харків : ХНУРЕ, 2024. – Т. 4. – С. 226–228. – DOI : https://doi.org/10.30837/IYF.PDICIMT.2024.226.
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.30837/IYF.PDICIMT.2024.226
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/27940
dc.language.isouk
dc.publisherХНУРЕ
dc.subjectсіль йодована
dc.subjectметод Ішікави
dc.titleАналіз факторів впливу на якість виробництва солі йодованої за методом Ішікави
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
IVT_T4_RiM_2024_226-228.pdf
Розмір:
341.01 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: