Публікація: Особливості ребредингу закладів харчування з використанням екологічних матеріалів
| dc.contributor.author | Чеботарьова, І. Б. | |
| dc.date.accessioned | 2022-06-04T15:42:23Z | |
| dc.date.available | 2022-06-04T15:42:23Z | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.description.abstract | Сучасною тенденцією починаючи з 2020 року стало активне розповсюдження електронної комерції. Розвиток пандемії змусив споживачів у всьому світі здійснювати покупки в інтернеті. | uk_UA |
| dc.identifier.citation | Чеботарьова І. Б. Особливості ребредингу закладів харчування з використанням екологічних матеріалів / І. Б. Чеботарьова // Поліграфічні, мультимедійні та web-технології : тези доповідей VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 17-21 травня 2022 р. – Харків : ХНУРЕ, 2022. – Т. 1. – С. 140-142. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/20503 | |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ХНУРЕ | uk_UA |
| dc.subject | харчування | uk_UA |
| dc.title | Особливості ребредингу закладів харчування з використанням екологічних матеріалів | uk_UA |
| dc.type | Conference proceedings | uk_UA |
| dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакунок
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- Se140142H.pdf
- Розмір:
- 862.19 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Пакунок ліцензії
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.42 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: