Публікація:
Особливості ребредингу закладів харчування з використанням екологічних матеріалів

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Сучасною тенденцією починаючи з 2020 року стало активне розповсюдження електронної комерції. Розвиток пандемії змусив споживачів у всьому світі здійснювати покупки в інтернеті.

Опис

Ключові слова

харчування

Бібліографічний опис

Чеботарьова І. Б. Особливості ребредингу закладів харчування з використанням екологічних матеріалів / І. Б. Чеботарьова // Поліграфічні, мультимедійні та web-технології : тези доповідей VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 17-21 травня 2022 р. – Харків : ХНУРЕ, 2022. – Т. 1. – С. 140-142.

DOI