Публікація: Особливості ребредингу закладів харчування з використанням екологічних матеріалів
Завантаження...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
ХНУРЕ
Анотація
Сучасною тенденцією починаючи з 2020 року стало активне розповсюдження електронної комерції. Розвиток пандемії змусив споживачів у всьому світі здійснювати покупки в інтернеті.
Опис
Ключові слова
харчування
Бібліографічний опис
Чеботарьова І. Б. Особливості ребредингу закладів харчування з використанням екологічних матеріалів / І. Б. Чеботарьова // Поліграфічні, мультимедійні та web-технології : тези доповідей VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 17-21 травня 2022 р. – Харків : ХНУРЕ, 2022. – Т. 1. – С. 140-142.