Публікація:
Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості

dc.contributor.authorПрищепін, Д. С.
dc.date.accessioned2024-02-14T19:50:41Z
dc.date.available2024-02-14T19:50:41Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractОб'єкт дослідження – підприємство харчової промисловості ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9» Предмет дослідження – процес управління якістю на підприємствах харчової промисловості. Мета роботи розробити комплекс заходів на основі принципів системи HACCP для вдосконалення процесу управління якістю на підприємствах харчової промисловості. У кваліфікаційній роботі було розглянуто Модель управління якістю на основі принципів системи HACCP як засіб підвищення ефективності функціонування промислового підприємства. Запропоновані рекомендації щодо мінімізації витрат на підприємстві із застосуванням системи HACCP.
dc.identifier.citationПрищепін Д. С. Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Д. С. Прищепін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 64 с.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/25589
dc.language.isouk
dc.subjectпідприємство харчової промисловості
dc.subjectуправління якістю
dc.titleВпровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості
dc.typeOther
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 2 з 2
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2024_M_IVT_Prishepin_DS.pdf
Розмір:
819.1 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
Dodatok_Prishepin.pdf
Розмір:
202.57 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: