Публікація: Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості
| dc.contributor.author | Прищепін, Д. С. | |
| dc.date.accessioned | 2024-02-14T19:50:41Z | |
| dc.date.available | 2024-02-14T19:50:41Z | |
| dc.date.issued | 2024 | |
| dc.description.abstract | Об'єкт дослідження – підприємство харчової промисловості ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9» Предмет дослідження – процес управління якістю на підприємствах харчової промисловості. Мета роботи розробити комплекс заходів на основі принципів системи HACCP для вдосконалення процесу управління якістю на підприємствах харчової промисловості. У кваліфікаційній роботі було розглянуто Модель управління якістю на основі принципів системи HACCP як засіб підвищення ефективності функціонування промислового підприємства. Запропоновані рекомендації щодо мінімізації витрат на підприємстві із застосуванням системи HACCP. | |
| dc.identifier.citation | Прищепін Д. С. Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Д. С. Прищепін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 64 с. | |
| dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/25589 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.subject | підприємство харчової промисловості | |
| dc.subject | управління якістю | |
| dc.title | Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості | |
| dc.type | Other | |
| dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакунок
1 - 2 з 2
Завантаження...
- Назва:
- 2024_M_IVT_Prishepin_DS.pdf
- Розмір:
- 819.1 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Завантаження...
- Назва:
- Dodatok_Prishepin.pdf
- Розмір:
- 202.57 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Пакунок ліцензії
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.55 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: