Публікація: Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості
Завантаження...
Дата
2024
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
Об'єкт дослідження – підприємство харчової промисловості ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9» Предмет дослідження – процес управління якістю на підприємствах харчової промисловості. Мета роботи розробити комплекс заходів на основі принципів системи HACCP для вдосконалення процесу управління якістю на підприємствах харчової промисловості. У кваліфікаційній роботі було розглянуто Модель управління якістю на основі принципів системи HACCP як засіб підвищення ефективності функціонування промислового підприємства. Запропоновані рекомендації щодо мінімізації витрат на підприємстві із застосуванням системи HACCP.
Опис
Ключові слова
підприємство харчової промисловості, управління якістю
Бібліографічний опис
Прищепін Д. С. Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Д. С. Прищепін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 64 с.