Публікація:
Кулінарні особливості української кухні

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

These theses are devoted to describing the features of Ukrainian cuisine. It tells about the selection of ingredients, methods of preparation and formation of dishes. It also touches on the historical aspects that influenced the formation of Ukrainian cuisine as national and unique.

Опис

Ключові слова

культурне розмаїття, українознавство, традиції, культура

Цитування

Мякшин А. С. Кулінарні особливості української кухні / А. С. Мякшин // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 83–84.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються