Публікація:
Кулінарні особливості української кухні

Немає доступних мініатюр

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

These theses are devoted to describing the features of Ukrainian cuisine. It tells about the selection of ingredients, methods of preparation and formation of dishes. It also touches on the historical aspects that influenced the formation of Ukrainian cuisine as national and unique.

Опис

Ключові слова

культурне розмаїття, українознавство, традиції, культура

Бібліографічний опис

Мякшин А. С. Кулінарні особливості української кухні / А. С. Мякшин // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 83–84.

DOI