Публікація:
Дослідження моделей оцінювання якості обслуговування. ІС заклад харчування

dc.contributor.authorАлтунін, Т. Г.
dc.date.accessioned2021-03-18T21:34:10Z
dc.date.available2021-03-18T21:34:10Z
dc.date.issued2020
dc.description.abstractОб'єкт дослідження – процеси оцінювання якості обслуговування. Предмет дослідження – методи та моделі, які використовуються для вирішення проблеми оцінювання якості обслуговування у закладах громадського харчування. Мета роботи – дослідження моделей оцінювання якості обслуговування.uk_UA
dc.identifier.citationАлтунін Т. Г. Дослідження моделей оцінювання якості обслуговування. ІС заклад харчування : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 - Комп’ютернi науки / Т. Г. Алтунін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://openarchive.nure.ua/handle/document/14994
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectанкета відвідувачаuk_UA
dc.subjectзаклад громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectінформаційні системиuk_UA
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectякість обслуговуванняuk_UA
dc.titleДослідження моделей оцінювання якості обслуговування. ІС заклад харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 2 з 2
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2020_M_IUS_Altunin_TG.pdf
Розмір:
1.47 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
Dodatok_Altunin_TG.pdf
Розмір:
1.35 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.42 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: