Публікація: Програмна система для переробки харчових відходів в нові продукти харчування «productsrise»
Завантаження...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
ХНУРЕ
Анотація
Between 33-50% of all food produced globally is never eaten, and the value of this wasted food is worth over $1 trillion. To put that in perspective, in the USA food waste represents 1.3% of the total GDP. Food waste is a massive market inefficiency, the kind of which does not persist in other industries. Food waste ends up wasting nearly a quarter of water supply in the form of uneaten food or over $172 billion in wasted water. For example, each year, USA spend over $220 billion growing, transporting, and processing almost 70 million tons of food that ends up going to waste. Growing food that goes to waste ends up using up 21% of our freshwater, 19% of our fertilizer, 18% of our cropland, and 21% of our landfill volume.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Авдєєв О. Д. Програмна система для переробки харчових відходів в нові продукти харчування «productsrise» / О. Д. Авдєєв // Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті : матеріали 24 Міжнар. молодіж. форуму, 7–9 квіт. 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – Т. 6. – С. 229–230.