За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Ефективний менеджмент освітньої діяльності у галузі фінансів

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2023

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Розвиток освітніх програм у галузі фінансів надає можливість забезпечити залучення більшої кількості абітурієнтів і розширить коло зацікавлених осіб у здобутті вищої освіти зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». В Україні наявна банкоцентрична модель фінансового ринку, що підтверджується стратегією фінансового сектору до 2025 року, необхідно розширювати інші ринки фінансових послуг та ринок капіталу, що частково враховувано у зміні спеціальності і доданий напрям - фондовий ринок. Це має спряти розвиткові освітніх послуг у галузі фінансів. Для цього використовуються маркетингові інструменти популяризації ОПП та професіоналізації через Зимові та Літні школи, рекламу у соціальних мережах та ін., залучення профільних фахівців з майстер класами

Опис

Ключові слова

вища освіта, освітня програма, зміна спеціальності, Google Trends

Бібліографічний опис

Тищенко В. Ф. Ефективний менеджмент освітньої діяльності у галузі фінансів / Тищенко В. Ф., Внукова Н. М., Рац О. М. // Збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-методичної конференції «Забезпечення якості вищої освіти: проблеми та перспективи розвитку» (м. Одеса, 21-22 лютого 2023 р.) Одеса: ОНЕУ, 2023. С. 22-23.

DOI