Публікація:
Удосконалення системи синхронізації багатоканальної станції наведення ракет зенітного ракетного комплексу с-300в1 в режимах виявлення та супроводження повітряних цілей

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2024

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Національна академія Національної гвардії України

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Виконання завдань за призначенням радіотехнічного засобу можливо лише при справності всіх його систем. В ході проведеного дослідження з‘ясовано, що при веденні сучасного протиповітряного бою багатоканальної станції наведення ракет (БСНР) буде використовувати різні типи сигналів та різні режими роботи, постійно здійснювати переходи між ними, що потребує удосконалення такої системи станції, що забезпечить покращення її роботи в усіх режимах та з усіма типами сигналів.

Опис

Ключові слова

система синхронізації багатоканальної станції, наведення ракет зенітного ракетного комплексу

Бібліографічний опис

Марченко Б. С. Удосконалення системи синхронізації багатоканальної станції наведення ракет зенітного ракетного комплексу с-300в1 в режимах виявлення та супроводження повітряних цілей / Б. С. Марченко, В. В. Джус, Р. В. Титаренко // Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил охорони правопорядку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 14 бер. 2024 р. – Харків, 2024. – С. 228–230.

DOI