За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Продуктивність каналу зв’язку стандарту IEEE 802.11.ad у коридорах будівль

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У даній статті праналізовано ріст кількості мобільних користувачів значно зросла, що зумовила пошук більш надійного обслуговування та високої швидкості передачі даних. У роботі проведено теоретичну оцінку досяжних швидкостей передачі інформації, яка заснована на пропускній здатності каналу зв’язку по Шеннону та оцінку практично досяжних швидкостей передачі даних для внутрішніх коридорів будівль мережі передачі інформації для апаратури стандарту IEEE 802.11ad, що використовує різні схеми модуляції та кодування (MCS).

Опис

Ключові слова

канали зв’язку, системи зв’язку, стандарт IEEE 802.11.ad, передача інформації

Бібліографічний опис

Мерзлікін А. О. Продуктивність каналу зв’язку стандарту IEEE 802.11.ad у коридорах будівль / А. О. Мерзлікін // Міжнародний науковий журнал «Грааль науки» № 23 (грудень, 2022) : за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції «An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity», Вінниця, Україна. Відень, Австрія, 23 грудня 2022 року – с. 274-280.

DOI