За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Пристрій корекції зорових порушень у дітей

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В ході виконання кваліфікаційної роботи у першому розділі було розглянуто особливості будови зорової системи, сучасні методи корекції зору, обґрунтовано розробку пристрою корекції зорових порушень у дітей. У другому розділі було наведено концепція організації інформаційних процесів у зоровій системі людини. Запропоновано підхід до оцінки ефективності терапії з використанням тренажеру корекції зору. Було представлено задача формалізації управління рухом лазерним покажчиком робота-маніпулятора. Розроблена структурна схема пристрою корекції зорових порушень у дітей. У третьому розділі було розроблено електрична принципова схема на базі платформи Arduino та програмне забезпечення керування приладом за допомогою розробленого мобільного застосунку

Опис

Ключові слова

зорова система, робот-маніпулятор, тренажер корекції зору

Бібліографічний опис

Біценко К. Р. Пристрій корекції зорових порушень у дітей : анотація кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 163 — Біомедична інженерія / Н. С. Багнюк ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 11 с.

DOI