За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Основні проблеми пошуку необхідного контенту при виборі сайтів

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ГО «Європейська наукова платформа»

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Пандемія коронавірусу завдала серйозної шкоди світовій економіці, але режим локдауну, при якому людям наказано не виходити з дому, виявився дуже сприятливим для компаній, що продають товари в Інтернеті. Зріс попит на програми для віддаленої роботи, навчання, а також послуги проведення онлайн-конференцій, мобільні програми, онлайн кінотеатри та ігри. З'явилися нові можливості для IT-компаній із розробки та продажу спеціалізованих програмних рішень. Тому все, що пов'язане з онлайн-сервісами лише розвиватиметься.

Опис

Ключові слова

функції автоматизації, просування бізнес-послуг

Бібліографічний опис

Лебідь В. М. Основні проблеми пошуку необхідного контенту при виборі сайтів / В. М. Лебідь, наук. кер. Н. М. Сердюк // Цифровізація науки та сучасні тренди її розвитку: матеріали II Міжнародної студентської наукової конференції (Т. 1), м. Миргород, 5 листопада, 2021 рік. — Вінниця: ГО «Європейська наукова платформа», 2021 р. — Вінниця: ГО «Європейська наукова платформа», 2021. — С. 90-91.

DOI