За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Завадостійкість радіолокаційних систем ідентифікації за ознакою «свій-чужий»: монографія

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Друкарня Мадрид

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У роботі наведено коротку характеристику та можливості засобів інформаційного забезпечення користувачів системи контролю використання повітряного простору. Приводиться комплексна оцінка завадостійкості існуючих радіолокаційних систем ідентифікації за ознакою «свій-чужий» та її вплив на якість інформаційного забезпечення користувачів. Матеріали монографії призначено для наукових і науково-технічних працівників, які займаються розробкою, проектуванням, експлуатацією та інформаційним забезпеченням систем контролю використання повітряного простору. Також матеріали можуть бути корисними науково-педагогічним працівникам, аспірантам та здобувачам вищої освіти закладів вищої освіти.

Опис

Ключові слова

радіолокаційна система, ідентифікаційна система, «свій-чужий», завадостійкість, інформаційне забезпечення, якість обслуговування

Бібліографічний опис

Свид І. В., Обод І. І. Завадостійкість радіолокаційних систем ідентифікації за ознакою «свій-чужий»: монографія. / І. В. Свид, І. І. Обод. Харків : Друкарня Мадрид, 2021. 254 с.

DOI