За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Лазерний стрілецький тренажер для біатлону

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Лазерний стрілецький тренажер для біатлону містить навчальну зброю із спусковим механізмом, оснащеним контактом, що замикає електричне коло при натисканні на спускової гачок, лазерний випромінювач, установлений на зброї, який містить послідовно увімкнені блок керування, модулятор, лазерний діод та оптично з'єднаний з ним напівпрозорий екран мішені тренажера, на якому лазерним випромінювачем формується світлова пляма. До екрана паралельно під'єднані п'ять однакових приймальних блоків, кожний з яких містить послідовно увімкнені фотодіод, демодулятор, вузькосмуговий підсилювач, детектор, формувач імпульсів влучень, сигнальний вітлодіод та спільний реєстратор влучень, виходи з екрана з'єднані відповідно зі входами приймальних блоків, виходи яких з'єднані з входом реєстратора.

Опис

Ключові слова

лазерний, стрілецький тренажер, навчальна зброя, стрільби

Бібліографічний опис

Пат. 146841 Україна, МПК F 41 G 3/26. Лазерний стрілецький тренажер для біатлону / В. М. Карташов, та ін. – № u 202006968 ; заявл. 30.10.2020 ; опубл. 24.03.2021, Бюл. № 12 . – 5 с. : іл.

DOI

Колекції