За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Методи та алгоритми оптимізації мережевого трафіку у Cloud-інфраструктурі

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою атестаційної роботи є розгляд модернізації комп’ютерної мережі у результаті оптимізації трафіка WAN мереж, як важливого компоненту хмарної інфраструктури (cloud architecture) й отримання практично повної відмовостій-кості. У вступі розкривається актуальність обраної тими атестаційної роботи, також ставиться мета й визначаються головні задачі. У ході виконання атестаційної роботи було розглянуто 3 сценарії з опти-мізації трафіка WAN мереж, із зазначенням переваг і недоліків кожному. В екс-периментальній частині були зроблені повні налаштування та запуск кожного з цих сценаріїв із зазначенням повного списку дій і прикладів. Після чого було проведено тестування з кожного окремо і вибрано оптимальне мережеве про-грамне забезпечення з оптимізації трафіка.

Опис

Ключові слова

система моніторингу мереж, хмарні технології, мережева діагностика, TRAFFIC ANALYZER, колізії, WAN мережі, програми моніторингу трафіка, моніторинг протоколів

Бібліографічний опис

Євтушенко А. В. Методи та алгоритми оптимізації мережевого трафіку у Cloud-інфраструктурі : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / А. В. Євтушенко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 116 с.

DOI