За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Методи і засоби тестування веб-додатків

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою атестаційної роботи є визначення методів та засобів тестування, та автоматизація методів тестування для своєчасного виявлення помилок в роботі сайту. У ході виконання атестаційної роботи були розглянуті, засоби та методи тестування веб-додатків. Виконано підбір програмного забезпечення необхідного для виконання роботи. Розроблено сценарії автоматизації тестування продуктивності веб-додатків та проведено аналіз результатів тестування, для виявлення можливостей веб-додатка.

Опис

Ключові слова

веб-додаток, методи тестування, засоби тестування, тестування продуктивності, автоматизація тестування, JMETER, XAMPP, веб-сервер, HTTP

Бібліографічний опис

Євсюков В. В. Методи і засоби тестування веб-додатків : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / В. В. Євсюков ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 102 с.

DOI