За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Підключення приладу для вимірювання критичної частоти злиття миготінь до персонального комп’ютера

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ФОП Вишемирський В. С.

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В даний час дуже актуальною є проблема сенсорного стомлення зорової системи, адже велика кількість населення для роботи, навчання чи відпочинку використовують ПК. Для оцінки ступеня стомлюваності зорової системи часто використовується критична частота злиття миготінь (КЧЗМ). Для полегшення перенесення результатів вимірювання КЧЗМ до ПК необхідно забезпечити можливість його підключення. Тому при виборі мікроконтролера (МК) необхідно звертати увагу на можливості використання стандартних інтерфейсів введення-виведення: підключення по LPT, підключення за допомогою COM-порту або підключення по USB.

Опис

Ключові слова

зорова система, критична частота злиття миготінь, ступінь стомлюваності зорової системи, мікроконтролер

Бібліографічний опис

Пилипенко В. М. Підключення приладу для вимірювання критичної частоти злиття миготінь до персонального комп’ютера / В. М. Пилипенко, А. О. Аргунов, Л. Ф. Сайківська // Молодь у світі сучасних технологій за тематикою: Використання інформаційних та комунікаційних технологій в сучасному цифровому суспільстві: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (4-5 червня 2020 р., м. Херсон). – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 414-415.

DOI