За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розробка осцилоскопа на основі мікроконтролера

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ФОП Вишемирський В. С.

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Одним з напрямків підвищення ефективності приладів є модернізація і реінновація. У багатьох випадках це може бути досягнуто зміною або заміною систем управління. Генеральним напрямом є автоматизація і інтелектуалізація систем. Цей напрямок реалізується застосуванням мікроконтролерів (МК). Мікроконтролер стає популярним завдяки їх розмірам та можливостям. Вбудовані системи будуються навколо мікроконтролера та його периферійних пристроїв. Мікроконтролер характеризується великим числом параметрів, оскільки він одночасно є складним програмно-керованим пристроєм і електронним приладом. Мікроконтролери дозволяють гнучко керувати різними електронними пристроями.

Опис

Ключові слова

мікроконтролер, розробка пристроїв, модернізація пристроїв, вбудована система

Бібліографічний опис

Пахомова А. А. Розробка осцилоскопа на основі мікроконтролера / А. А. Пахомова, Л. Ф. Сайківська // Молодь у світі сучасних технологій за тематикою: Використання інформаційних та комунікаційних технологій в сучасному цифровому суспільстві: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (4-5 червня 2020 р., м. Херсон). – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 412-413.

DOI