За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Методи структурно-параметричної оптимізації дискретних виробничих технологічних процесів

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У роботі запропоновано удосконалення методу процесу-аналога для структурно-параметричної оптимізації лінійних дискретних виробничих процесів в частині зниження його часової складності, виконана його програмна реалізація. Розроблене математичне та програмне забезпечення для технології проектування ТП дозволить зменшити витрати на виробництво, збільшити конкурентоспроможність продукції, та підвищувати гнучкість виробництва. Результати дослідження можуть бути використані в проектних компаніях, що займаються розробкою та реінжинірингом технологічних процесів, на виробничих підприємствах з гнучкими технологічними ланцюгами та в навчальному процесі закладів вищої освіти.

Опис

Ключові слова

affinity propagation, dbscan, k-means, optics, кластеризація, метод процесу-аналога, структурно-параметрична оптимізація, технологічний процес

Бібліографічний опис

Сідорчук Є. І. Методи структурно-параметричної оптимізації дискретних виробничих технологічних процесів : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 – Комп’ютерні науки / Є. І. Сідорчук Є. І. ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2020. – 76 с.

DOI