За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Аналіз методів сегментації зображень для застосування в алгоритмі ідентифікації особистості

Немає доступних мініатюр

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою магістерської атестаційної роботи є розробка алгоритму, який здійснює сегментацію зображень райдужної оболонки ока. Предметом дослідження є райдужна оболонка ока. Відмінною особливістю роботи системи є визначення параметрів райдужки на кілька кроків (початкове наближення, уточнення). Послідовність визначення параметрів райдужки відрізняється від загальноприйнятої і оптимізована для досягнення максимальної на кожному етапі частки зображень, на яких проведена сегментація. Представлені результати роботи цього комплексу для баз даних, що знаходяться у відкритому доступі.

Опис

Ключові слова

МЕТОД ЛОКАЛЬНИХ БІНАРНИХ ШАБЛОНІВ, МЕТОДИ СЕГМЕНТАЦІЇ, ПЕРЕТВОРЕННЯ ХАФФА, РАЙДУЖНА ОБОЛОНКА ОКА, ШВИДКЕ ПЕРЕТВОРЕННЯ ХАФФА

Бібліографічний опис

Смірнов Н. М. Аналіз методів сегментації зображень для застосування в алгоритмі ідентифікації особистості : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / Н. М. Смірнов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2019. – 81 с.

DOI