За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Розробка програмного забезпечення для балансування навантаження в гетерогенних кластерних системах

Немає доступних мініатюр

Дата

2019

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Мета атестаційної роботи полягає в розробці методу розподілу завдань на обчислювальні ресурси з урахуванням їх навантаження. Об'єктом дослідження атестаційної роботи виступає процес розподілу вхідних завдань на обчислювальні ресурси кластерної системи з урахуванням навантаження ресурсів кластерної системи. Предметом дослідження – є перелік методів розподілу, інформаційна технологія розподілу завдань в кластерних системах та перелік параметрів, які характеризують стан завдання в момент його виконання. Методи досліджень засновані на використанні наступних математичних апаратів: загальна теорія систем, теорія множин, а також теорія імітаційного моделювання.

Опис

Ключові слова

ПЛАНУВАЛЬНИК, обчислювальні ресурси, кластерні системи, балансування навантааження, план розподілу

Бібліографічний опис

Сичов В. С. Розробка програмного забезпечення для балансування навантаження в гетерогенних кластерних системах : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 123 Комп'ютерна інженерія / В. С. Сичов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2019. – 84 с.

DOI