За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Обробка даних систем спостереження повітряного простору: монографія

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2016

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

НТУ «ХПІ»

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

У роботі з єдиних позицій етапності обробки інформації систем спостереження повітряного простору розглянуті питання сумісної оптимізації виявлення та оцінки параметрів повітряних об’єктів. Приводиться комплексна оцінка якості інформаційного забезпечення користувачів на базі існуючих та перспективних систем спостереження повітряного простору. Для наукових і науково-технічних працівників, які займаються розробкою, проектуванням, експлуатацією та інформаційним забезпеченням системи контролю повітряного простору. Може бути корисною викладачам та студентам вищих навчальних закладів.

Опис

Ключові слова

інформаційна система, обробка інформації, якість інформаційного забезпечення, обробка даних, системи спостереження повітряного простору

Бібліографічний опис

Обод І.І., Заволодько Г.Е. Обробка даних систем спостереження повітряного простору: монографія. / За заг. ред. І.І. Обод. - Харків: НТУ "ХПІ", 2016. – 281 с.

DOI