Публікація: Features of software application development for food recognition using deep machine learning methods
dc.contributor.author | Tvoroshenko, I. | |
dc.contributor.author | Temchur, K. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-18T20:24:10Z | |
dc.date.available | 2021-05-18T20:24:10Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Tvoroshenko I., and Temchur K. (2021) Features of software application development for food recognition using deep machine learning methods, Abstracts of XXVI International Scientific and Practical Conference «Topical issues of practice and science» (May 18-21, 2021). London, Great Britain, pp. 680-684. DOI: 10.46299/ISG.2021.I.XXVI | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-1-63848-661-9 | |
dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/16084 | |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.title | Features of software application development for food recognition using deep machine learning methods | uk_UA |
dc.type | Abstract of Thesis | uk_UA |
dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакет
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- XXVI-Conference-May-18-21-2021_2.pdf
- Розмір:
- 421.5 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.42 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: