Публікація: Дослідження методів прогнозування закупівлі товарів ІС ресторану
Завантаження...
Дата
2024
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
Об'єктом дослідження є процес прогнозування закупівлі товарів для ресторану. Предметом дослідження – досліджування існуючих методів прогнозування закупівлі товарів для ресторану. Основною метою науково-дослідної роботи є вивчення методів прогнозування з метою вибору оптимального методу для прогнозування закупівлі товарів. Для досягнення визначеної мети у кваліфікаційній роботі пропонується вирішити такі задачі: – проаналізувати властивості процесу прогнозування закупівлі товарів для ресторану; – дослідити методи прогнозування закупівлі товарів для ресторану; – визначити порядок використання методів прогнозування закупівлі товарів ІС ресторану; – провести апробація методів прогнозування закупівлі товарів ІС ресторану.
Опис
Ключові слова
експоненційне згладжування, закупівля товарів, зважене козвне середнє, методи прогнозування, ресторан
Бібліографічний опис
Чернишов Р. А. Дослідження методів прогнозування закупівлі товарів ІС ресторану : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні_науки / Р. А. Чернишов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 63 с.