Публікація: Національні традиції в харчуванні
Немає доступних мініатюр
Дата
2020
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
ХНУРЕ
Анотація
The article provides a detailed analysis of the national cuisine of Ukraine. How it has changed over time. It tells about the features of Ukrainian cuisine and the most popular dishes. I was interested in this topic, and I decided to consider it a little deeper.
Опис
Ключові слова
культурне розмаїття, українознавство, традиції, культура
Бібліографічний опис
Малишенко Д. О. Національні традиції в харчуванні / Д. О. Малишенко // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 72–73.