Публікація:
Національні традиції в харчуванні

Немає доступних мініатюр

Дата

2020

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

The article provides a detailed analysis of the national cuisine of Ukraine. How it has changed over time. It tells about the features of Ukrainian cuisine and the most popular dishes. I was interested in this topic, and I decided to consider it a little deeper.

Опис

Ключові слова

культурне розмаїття, українознавство, традиції, культура

Бібліографічний опис

Малишенко Д. О. Національні традиції в харчуванні / Д. О. Малишенко // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 72–73.

DOI