Публікація:
Трансформація споживчих показників якості мазуту в технічні характеристики за методологією House of Quality

dc.contributor.authorКобрін, І. С.
dc.date.accessioned2025-05-12T07:32:27Z
dc.date.available2025-05-12T07:32:27Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractThis article discusses the transformation of consumer quality indicators of fuel oil into technical characteristics using the House of Quality (HoQ) methodology. It emphasizes the importance of considering consumer needs in fuel oil production to ensure efficiency, competitiveness, and environmental safety. QFD is used to systematically translate customer requirements into technical specifications. The document includes an analysis of the key technical characteristics of marine fuel oil and their correlation with consumer preferences, following ISO 16355-1:2021 standards.
dc.identifier.citationКобрін І. С. Трансформація споживчих показників якості мазуту в технічні характеристики за методологією House of Quality / І. С. Кобрін // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 4. – С. 201–203.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/31148
dc.language.isouk
dc.publisherХНУРЕ
dc.subjectякість мазуту
dc.subjectметодологія House of Quality
dc.titleТрансформація споживчих показників якості мазуту в технічні характеристики за методологією House of Quality
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
RiM_2025_T4-201-203.pdf
Розмір:
326.78 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: