Публікація:
Кулінарні особливості японської культурної спадщини

dc.contributor.authorПашкова, А. В.
dc.date.accessioned2020-07-23T20:08:16Z
dc.date.available2020-07-23T20:08:16Z
dc.date.issued2020
dc.description.abstractIn this topic I want to highlight some aspects of cooking in Japan. That vast majority of nations have they own history and cookery. You might agree with me, if i say that the easiest way to find out about another culture is to get know with its cuisine. That is why I chose cooking in different nations, namely Japan, as a rich and significant part of culture, which plays quite noticeable part in self-expression of all people.uk_UA
dc.identifier.citationПашкова А. В. Кулінарні особливості японської культурної спадщини / А. В. Пашкова // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 157–158.uk_UA
dc.identifier.urihttp://openarchive.nure.ua/handle/document/12580
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХНУРЕuk_UA
dc.subjectкультурне розмаїттяuk_UA
dc.subjectукраїнознавствоuk_UA
dc.subjectтрадиціїuk_UA
dc.subjectкультураuk_UA
dc.titleКулінарні особливості японської культурної спадщиниuk_UA
dc.typeConference proceedingsuk_UA
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакунок

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
Pashkova157_158.doc
Розмір:
25.5 KB
Формат:
Microsoft Word

Пакунок ліцензії

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
license.txt
Розмір:
9.42 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: