Публікація: Кулінарні особливості японської культурної спадщини
| dc.contributor.author | Пашкова, А. В. | |
| dc.date.accessioned | 2020-07-23T20:08:16Z | |
| dc.date.available | 2020-07-23T20:08:16Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.description.abstract | In this topic I want to highlight some aspects of cooking in Japan. That vast majority of nations have they own history and cookery. You might agree with me, if i say that the easiest way to find out about another culture is to get know with its cuisine. That is why I chose cooking in different nations, namely Japan, as a rich and significant part of culture, which plays quite noticeable part in self-expression of all people. | uk_UA |
| dc.identifier.citation | Пашкова А. В. Кулінарні особливості японської культурної спадщини / А. В. Пашкова // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 157–158. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://openarchive.nure.ua/handle/document/12580 | |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ХНУРЕ | uk_UA |
| dc.subject | культурне розмаїття | uk_UA |
| dc.subject | українознавство | uk_UA |
| dc.subject | традиції | uk_UA |
| dc.subject | культура | uk_UA |
| dc.title | Кулінарні особливості японської культурної спадщини | uk_UA |
| dc.type | Conference proceedings | uk_UA |
| dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакунок
1 - 1 з 1
Пакунок ліцензії
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.42 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: