Публікація:
Дослідження підходів залучення клієнтів до мережі кав’ярень

dc.contributor.authorПроценко, М. М.
dc.contributor.authorПанфьорова, І. Ю.
dc.date.accessioned2025-04-26T07:35:16Z
dc.date.available2025-04-26T07:35:16Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractNowadays, the world has undergone irreversible changes in understanding what modern, effective business advertising should look like. To a large extent, the changes depend on the rapid development of new technologies, which people have understood how to master wІТh benefІТ for themselves. This work explores methods for attracting a new audience designed for the gastronomic sector. The approaches are described and compared, and their advantages and limІТations are characterized, considering further planning. The most effective of the listed ones is determined.
dc.identifier.citationПроценко М. М. Дослідження підходів залучення клієнтів до мережі кав’ярень / М. М. Проценко, І. Ю. Панфьорова // Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті : матеріали 29-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–19 квітня 2025 р. – Харків : ХНУРЕ, 2025. – Т. 6 – С. 190-194.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/30797
dc.language.isouk
dc.publisherХНУРЕ
dc.subjectпідхід залучення
dc.subjectмережа кав’ярень
dc.titleДослідження підходів залучення клієнтів до мережі кав’ярень
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
PiM_2025_T6_KN_190-194.pdf
Розмір:
232.75 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: