Публікація: Проєктування інформаційної системи обліку та аналізу товару в мережі закладів харчування
Завантаження...
Дата
2024
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
Анотація
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка системи з даними, яка дозволяє автоматизувати процес обліку в мережі. Розроблена структурна схема, архітектура інформаційної системи, створення та опис бази даних з авторизацією адміністратора закладу, для входу в обліковий доступ, та отримання доступу даних. Внесення змін в базі даних, облік товару по всій мережі.
Опис
Ключові слова
облік товарів, архітектура інформаційної системи, ресторанна справа
Бібліографічний опис
Хижняк І. О. Проєктування інформаційної системи обліку та аналізу товару в мережі закладів харчування : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 126 Інформаційні системи та технології / І. О. Хижняк ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 60 с.