Публікація:
Проєктування інформаційної системи обліку та аналізу товару в мережі закладів харчування

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2024

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка системи з даними, яка дозволяє автоматизувати процес обліку в мережі. Розроблена структурна схема, архітектура інформаційної системи, створення та опис бази даних з авторизацією адміністратора закладу, для входу в обліковий доступ, та отримання доступу даних. Внесення змін в базі даних, облік товару по всій мережі.

Опис

Ключові слова

облік товарів, архітектура інформаційної системи, ресторанна справа

Бібліографічний опис

Хижняк І. О. Проєктування інформаційної системи обліку та аналізу товару в мережі закладів харчування : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 126 Інформаційні системи та технології / І. О. Хижняк ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 60 с.

DOI