Публікація:
Оцінювання системи управління якістю продуктів функціонального призначення пробіотичного типу

dc.contributor.authorЯрута, В. О.
dc.contributor.authorБондаренко, В. М.
dc.contributor.authorБілова, Т. Г.
dc.contributor.authorПобіженко, І. О.
dc.date.accessioned2018-06-08T09:25:12Z
dc.date.available2018-06-08T09:25:12Z
dc.date.issued2015
dc.description.abstractНадано результати мікробіологічних досліджень харчових продуктів функціонального призначення пробіотичного типу, які вказують на те, що існуюча система управління якістю не виконує своїх функцій, оскільки бактеріальний вміст більшості проаналізованих зразків промислово вироблених продуктів не відповідає заявленому виробником, а зразки продуктів, куплених на стихійних ринках, мають бактеріальні забруднення. До того ж відсутня достатня лабораторна база для незалежного оцінювання якості продовольчих товарів. Приведены результаты микробиологических исследований пищевых продуктов функционального назначения пробиотического типа, которые указывают на то, что существующая система управления качеством не выполняет своих функций, так как бактериальный состав большинства проанализированных образцов промышленно изготовленных продуктов не соответствует заявленному изготовителем, а образцы продуктов, купленных на стихийных рынках, имеют бактериальные загрязнения. К тому же отсутствует достаточная лабораторная база для независимой оценки качества продовольственных товаров. Results of microbiological testing of probiotic type functional food are given, which indicating that the existing quality management system is not fulfilling its function because bacterial content of most of the analyzed samples of industrially manufactured products is not as declared by the manufacturer, and samples of products purchased at natural markets have bacterial contamination. Moreover, sufficient laboratory facilities for an independent evaluation of the quality of food products are not exist.uk_UA
dc.identifier.citationЯрута В. О. Оцінювання системи управління якістю продуктів функціонального призначення пробіотичного типу / В. О. Ярута, В. М. Бондаренко, Т. Г. Білова, І. О. Побіженко // Системи обробки інформації. – 2015. – № 11(136). – С. 116-118.uk_UA
dc.identifier.urihttp://openarchive.nure.ua/handle/document/6016
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСистема управління якістюuk_UA
dc.subjectмікробіологічні дослідженняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectпродукти функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.titleОцінювання системи управління якістю продуктів функціонального призначення пробіотичного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
soi_2015_11_29.pdf
Розмір:
263.1 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.42 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: