Публікація:
Приховані загрози застосування рідкого диму

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Liquid smoke is a food additive that allows you to artificially achieve the effect of moked products. But not everyone knows about the hidden threats of using this substance to human health in goods those sold in stores

Опис

Ключові слова

рідкий дим, харчові ароматизатори

Бібліографічний опис

Ракітіна В. О. Приховані загрози застосування рідкого диму / В. О. Ракітіна // Радіоелектроніка та молодь в ХХІ столітті : матеріали 26-го Міжнар. молодіж. форуму, 19-21 квітня 2022 р. – Харків : ХНУРЕ, 2022. – Т. 2. – С. 60–61.

DOI