Публікація:
Приховані загрози застосування рідкого диму

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Liquid smoke is a food additive that allows you to artificially achieve the effect of moked products. But not everyone knows about the hidden threats of using this substance to human health in goods those sold in stores

Опис

Ключові слова

рідкий дим, харчові ароматизатори

Цитування

Ракітіна В. О. Приховані загрози застосування рідкого диму / В. О. Ракітіна // Радіоелектроніка та молодь в ХХІ столітті : матеріали 26-го Міжнар. молодіж. форуму, 19-21 квітня 2022 р. – Харків : ХНУРЕ, 2022. – Т. 2. – С. 60–61.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються