Публікація: Технологія розробки дизайну етикетки для бакалійних продуктів
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена розробці алгоритму створення оригіналу макета для бакалійної продукції, зокрема для етикетки ковбасно-м'ясної продукції з урахуванням санітарних норм, сучасних матеріалів та актуальних естетичних форм (шрифти, кольори, композиція, впізнаваність, читаність). А також створення цього алгоритму, з урахуванням дослідження сучасного ринку, електронного оригінал-макета етикетки. Підсумком роботи е готовий оригінал макет, розроблений у векторному редакторі та показаний у додатку до кваліфікаційної роботи. Ця робота відноситься до етапу додрукарської підготовки видання. В економічній частині роботи були виконані розрахунки, які дозволили обгрунтувати доцільність та актуальність виготовлення даного видання.
Опис
Ключові слова
поліграфія, макет, етикетка, графічний дизайн, підготовка до друку
Цитування
Ковалевич В. І. Технологія розробки дизайну етикетки для бакалійних продуктів : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 186 Видавництво та поліграфія / В. І. Ковалевич ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 58 с.