Публікація: Застосування адитивного друку в харчовій промисловості
Завантаження...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
ХНУРЕ
Анотація
В роботі розглянуто основні засади застосування адитивних технологій (3D-друку) в харчовій промисловості. Наведені позитивні приклади використання такого друку під час виробництва харчових продуктів. Визначені основні критерії якості, у порівнянні зі звичайним 3D-друком.
Опис
Ключові слова
друк, харчова промисловість
Бібліографічний опис
Романько К. С. Застосування адитивного друку в харчовій промисловості / К. С. Романько, А. В. Бізюк // Поліграфічні, мультимедійні та web-технології: матеріали Молодіжної школи-семінару V Міжнародної науково-технічної конференції, 3 листопада 2020 р. – Харків: ХНУРЕ, 2020. – Т2. – С. 110-111.