Публікація:
Застосування адитивного друку в харчовій промисловості

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

ХНУРЕ

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

В роботі розглянуто основні засади застосування адитивних технологій (3D-друку) в харчовій промисловості. Наведені позитивні приклади використання такого друку під час виробництва харчових продуктів. Визначені основні критерії якості, у порівнянні зі звичайним 3D-друком.

Опис

Ключові слова

друк, харчова промисловість

Цитування

Романько К. С. Застосування адитивного друку в харчовій промисловості / К. С. Романько, А. В. Бізюк // Поліграфічні, мультимедійні та web-технології: матеріали Молодіжної школи-семінару V Міжнародної науково-технічної конференції, 3 листопада 2020 р. – Харків: ХНУРЕ, 2020. – Т2. – С. 110-111.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються