Публікація:
Дослідження гібридних методів побудови рекомендацій в IС ресторану з використанням явного і неявного зворотного зв'язку

dc.contributor.authorСеменов, І. М.
dc.date.accessioned2023-01-26T13:30:26Z
dc.date.available2023-01-26T13:30:26Z
dc.date.issued2022
dc.description.abstractУ результаті виконання магістерського дослідження було досліджено : які е-commerce заклади існують; досліджено рекомендаційні системи для ІС ресторану; досліджено процесу побудови рекомендацій з використанням зворотного зв’язку, а також які бувають ці зв’язки; досліджено мульті-гібридні методи зворотного зв’язку; зроблено аналіз існуючих даних та проведена робота по удосконаленню метода зворотного зв’язку для рекомендаційної системи ресторану; проведена експериментальна перевірка по удосконаленому методу.
dc.identifier.citationСеменов І. М. Дослідження гібридних методів побудови рекомендацій в IС ресторану з використанням явного і неявного зворотного зв'язку : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / І. М. Семенов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 79 с.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/21571
dc.language.isouk
dc.subjectе-комерція
dc.subjectінформаційна система
dc.subjectмульті-гібридні методи
dc.subjectрекомендаційна система
dc.subjectресторан
dc.titleДослідження гібридних методів побудови рекомендацій в IС ресторану з використанням явного і неявного зворотного зв'язку
dc.typeOther
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2022_M_IUS_Semenov_IM.pdf
Розмір:
1.74 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.64 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: