Публікація:
Інформаційна система доставки їжі на основі аналізу даних

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2022

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

ФОП Петров В.В.

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Метою роботи є оптимізація та підвищення ефективності бізнес-процесів, а також формування аналітичних звітів для подальшого аналізу ефективності діяльності підприємства служб доставки їжі. В результаті роботи система дозволить організувати оперативну роботу на кожному етапі, від оформлення замовлення до ведення складського обліку, а також сприятиме швидкій обробці замовлень, передачі їх у центр продажу та розподілу між кур’єрами.

Опис

Ключові слова

бізнес-процес, служба доставки їжі

Бібліографічний опис

Гребеннік І. В. Інформаційна система доставки їжі на основі аналізу даних / І. В. Гребеннік, Н. Х. Ву // Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління : тез. доп. дванадцатої міжнародної науково-технічної конференції, 27–28 квітня 2022 р. – Т. 2. – Баку–Харків–Жиліна, 2022. – С. 34.

DOI