Публікація: Інформаційна система доставки їжі на основі аналізу даних
Завантаження...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавництво
ФОП Петров В.В.
Анотація
Метою роботи є оптимізація та підвищення ефективності бізнес-процесів, а також формування аналітичних звітів для подальшого аналізу ефективності діяльності підприємства служб доставки їжі. В результаті роботи система дозволить організувати оперативну роботу на кожному етапі, від оформлення замовлення до ведення складського обліку, а також сприятиме швидкій обробці замовлень, передачі їх у центр продажу та розподілу між кур’єрами.
Опис
Ключові слова
бізнес-процес, служба доставки їжі
Бібліографічний опис
Гребеннік І. В. Інформаційна система доставки їжі на основі аналізу даних / І. В. Гребеннік, Н. Х. Ву // Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління : тез. доп. дванадцатої міжнародної науково-технічної конференції, 27–28 квітня 2022 р. – Т. 2. – Баку–Харків–Жиліна, 2022. – С. 34.