Публікація:
Інформаційна система доставки їжі на основі аналізу даних

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

ФОП Петров В.В.

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Метою роботи є оптимізація та підвищення ефективності бізнес-процесів, а також формування аналітичних звітів для подальшого аналізу ефективності діяльності підприємства служб доставки їжі. В результаті роботи система дозволить організувати оперативну роботу на кожному етапі, від оформлення замовлення до ведення складського обліку, а також сприятиме швидкій обробці замовлень, передачі їх у центр продажу та розподілу між кур’єрами.

Опис

Ключові слова

бізнес-процес, служба доставки їжі

Цитування

Гребеннік І. В. Інформаційна система доставки їжі на основі аналізу даних / І. В. Гребеннік, Н. Х. Ву // Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління : тез. доп. дванадцатої міжнародної науково-технічної конференції, 27–28 квітня 2022 р. – Т. 2. – Баку–Харків–Жиліна, 2022. – С. 34.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються