Публікація:
Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні

dc.contributor.authorАбрамов, Є. А.
dc.date.accessioned2025-08-29T10:21:51Z
dc.date.available2025-08-29T10:21:51Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractОб'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є кав’ярня. Метою кваліфікаційної роботи є розробка модуля для формування технологічної карти страв меню. Методом дослідження є системний аналіз з використанням об’єктно- орієнтованого підходу. У роботі проведено аналіз предметної області, функціональних особливостей кав'ярні, аналіз організаційної структури, розроблено UseCase діаграму та діаграму Activity, наведено опис вимог і виконана постановка задачі, розроблено елементи інформаційного, математичного та програмного забезпечень модуля, обґрунтовано вибір технічного забезпечення сервісу.
dc.identifier.citationАбрамов Є. А. Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / Є. А. Абрамов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 69 с.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/32526
dc.language.isouk
dc.subjectкалькуляційна карта
dc.subjectтехнологічна карта
dc.subjectтехніко- технологічна карта
dc.titleРозробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні
dc.typeOther
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
2025_B_IUS_Abramov_YeA.pdf
Розмір:
1.04 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
10.74 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: