Публікація: Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні
dc.contributor.author | Абрамов, Є. А. | |
dc.date.accessioned | 2025-08-29T10:21:51Z | |
dc.date.available | 2025-08-29T10:21:51Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.description.abstract | Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є кав’ярня. Метою кваліфікаційної роботи є розробка модуля для формування технологічної карти страв меню. Методом дослідження є системний аналіз з використанням об’єктно- орієнтованого підходу. У роботі проведено аналіз предметної області, функціональних особливостей кав'ярні, аналіз організаційної структури, розроблено UseCase діаграму та діаграму Activity, наведено опис вимог і виконана постановка задачі, розроблено елементи інформаційного, математичного та програмного забезпечень модуля, обґрунтовано вибір технічного забезпечення сервісу. | |
dc.identifier.citation | Абрамов Є. А. Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / Є. А. Абрамов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 69 с. | |
dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/32526 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | калькуляційна карта | |
dc.subject | технологічна карта | |
dc.subject | техніко- технологічна карта | |
dc.title | Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні | |
dc.type | Other | |
dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакет
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- 2025_B_IUS_Abramov_YeA.pdf
- Розмір:
- 1.04 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 10.74 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: