Публікація:
Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є кав’ярня. Метою кваліфікаційної роботи є розробка модуля для формування технологічної карти страв меню. Методом дослідження є системний аналіз з використанням об’єктно- орієнтованого підходу. У роботі проведено аналіз предметної області, функціональних особливостей кав'ярні, аналіз організаційної структури, розроблено UseCase діаграму та діаграму Activity, наведено опис вимог і виконана постановка задачі, розроблено елементи інформаційного, математичного та програмного забезпечень модуля, обґрунтовано вибір технічного забезпечення сервісу.

Опис

Ключові слова

калькуляційна карта, технологічна карта, техніко- технологічна карта

Цитування

Абрамов Є. А. Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / Є. А. Абрамов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2025. – 69 с.

DOI

Схвалення

Рецензія

Доповнено

На які посилаються