За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Дослідження обладнання для підключення до мережі інтернет пересувних кав'ярень

Завантаження...
Зображення мініатюри

Дата

2021

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тома

Видавництво

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

В роботі розглянуто еволюцією мобільного зв’язку, виконано аналіз перспектив розвитку мобільних технологій, розглянуто принципи функціонування систем стандартів GSM, UMTS, LTE та CDMA, виконано порівняння сучасних стандартів мобільного зв’язку. Виконано вибір обладнання для підключення до мережі інтернет пересувних кав’ярень (USB- модем, WI-FI маршрутизатор та обладнання підсилення сигналу), досліджено процес підключення та налаштування обладнання для якісної роботи бездротового інтернету у пересувних кав’ярнях. Результати роботи можуть бути застосовані при підключенні до мережі інтернет реальної пересувної кав’ярні

Опис

Ключові слова

GSM, UMTS, LTE, CDMA, 3G/4G, мобільний зв’язок, безпроводові технології, usb-модем, маршрутизатор

Бібліографічний опис

Рєвва К. В. Дослідження обладнання для підключення до мережі інтернет пересувних кав'ярень : пояснювальна записка до атестаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 172 Телекомунікації та радіотехніка / К. В. Рєвва ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2021. – 101 с.

DOI