Публікація: Аспекти сегментації кріомікроскопічних зображень
| dc.contributor.author | Самохін, Ю. В. | |
| dc.date.accessioned | 2023-05-10T13:51:25Z | |
| dc.date.available | 2023-05-10T13:51:25Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.description.abstract | Сегментація кріомікроскопічних зображень є важливим етапом аналізу зразків біологічних об'єктів. Дана робота присвячена огляду та порівнянню різних методів сегментації, які використовуються в кріомікроскопії. Більшість методів сегментації використовуються для виділення об'єктів на зображенні та їх подальшого аналізу. Деякі методи використовують геометричні характеристики, такі як форма та розмір об'єктів, щоб відрізнити їх від фону, тоді як інші методи використовують інформацію про текстуру та яскравість для сегментації | |
| dc.identifier.citation | Самохін Ю. В. Аспекти сегментації кріомікроскопічних зображень / Ю. В. Самохін // Сучасні технології біомедичної інженерії : матеріали ІІ міжнародної науково-технічної конференції 17−19 травня 2023 р. / за заг. ред. І. В. Прокоповича, Н. В. Манічевої ; Нац. ун-т «Одеська політехніка». — Вінниця : ТОВ «Торговий дім «Альфа і Омега», 2023. — С. 110 - 112. | |
| dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/22864 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТОВ «Торговий дім «Альфа і Омега» | |
| dc.subject | сегментація, кріомікроскопічні зображення, обробка зображень, кріомікроскопія | |
| dc.title | Аспекти сегментації кріомікроскопічних зображень | |
| dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакунок
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- samohin.pdf
- Розмір:
- 2.3 MB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Пакунок ліцензії
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.64 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: