Публікація:
Аспекти сегментації кріомікроскопічних зображень

dc.contributor.authorСамохін, Ю. В.
dc.date.accessioned2023-05-10T13:51:25Z
dc.date.available2023-05-10T13:51:25Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractСегментація кріомікроскопічних зображень є важливим етапом аналізу зразків біологічних об'єктів. Дана робота присвячена огляду та порівнянню різних методів сегментації, які використовуються в кріомікроскопії. Більшість методів сегментації використовуються для виділення об'єктів на зображенні та їх подальшого аналізу. Деякі методи використовують геометричні характеристики, такі як форма та розмір об'єктів, щоб відрізнити їх від фону, тоді як інші методи використовують інформацію про текстуру та яскравість для сегментації
dc.identifier.citationСамохін Ю. В. Аспекти сегментації кріомікроскопічних зображень / Ю. В. Самохін // Сучасні технології біомедичної інженерії : матеріали ІІ міжнародної науково-технічної конференції 17−19 травня 2023 р. / за заг. ред. І. В. Прокоповича, Н. В. Манічевої ; Нац. ун-т «Одеська політехніка». — Вінниця : ТОВ «Торговий дім «Альфа і Омега», 2023. — С. 110 - 112.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/22864
dc.language.isouk
dc.publisherТОВ «Торговий дім «Альфа і Омега»
dc.subjectсегментація, кріомікроскопічні зображення, обробка зображень, кріомікроскопія
dc.titleАспекти сегментації кріомікроскопічних зображень
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакунок

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
samohin.pdf
Розмір:
2.3 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Пакунок ліцензії

Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
license.txt
Розмір:
9.64 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: