Публікація: Аналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних страв
dc.contributor.author | Подшивалова, О. Є. | |
dc.date.accessioned | 2024-09-03T12:52:38Z | |
dc.date.available | 2024-09-03T12:52:38Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | The functionality of applications related to the recognition of products and culinary dishes, as well as their classification by allergens and belonging to a group of certain products that can be limited or excluded from the diet while following diet therapy, is considered and analyzed. There are no Ukrainian analogues of culinary classification applications, no applications with similar functions or information on their development. Given this, it can be argued that this area is quite promising | |
dc.identifier.citation | Подшивалова О. Є. Аналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних страв / О. Є. Подшивалова ; наук. керівн. к. т. н., доц. І. С. Творошенко // Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті : матеріали 28-го Міжнар. молодіж. форуму, 16-18 квітня 2024 р. – Харків : ХНУРЕ, 2024. – Т. 7. – С. 104–106. | |
dc.identifier.uri | https://openarchive.nure.ua/handle/document/28545 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ХНУРЕ | |
dc.subject | розпізнавання кулінарних страв | |
dc.subject | culinary dishes | |
dc.title | Аналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних страв | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |
Файли
Оригінальний пакет
1 - 1 з 1
Завантаження...
- Назва:
- inf104-106_RM2024T7.pdf
- Розмір:
- 45.02 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 9.55 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: