Публікація:
Аналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних страв

dc.contributor.authorПодшивалова, О. Є.
dc.date.accessioned2024-09-03T12:52:38Z
dc.date.available2024-09-03T12:52:38Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractThe functionality of applications related to the recognition of products and culinary dishes, as well as their classification by allergens and belonging to a group of certain products that can be limited or excluded from the diet while following diet therapy, is considered and analyzed. There are no Ukrainian analogues of culinary classification applications, no applications with similar functions or information on their development. Given this, it can be argued that this area is quite promising
dc.identifier.citationПодшивалова О. Є. Аналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних страв / О. Є. Подшивалова ; наук. керівн. к. т. н., доц. І. С. Творошенко // Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті : матеріали 28-го Міжнар. молодіж. форуму, 16-18 квітня 2024 р. – Харків : ХНУРЕ, 2024. – Т. 7. – С. 104–106.
dc.identifier.urihttps://openarchive.nure.ua/handle/document/28545
dc.language.isouk
dc.publisherХНУРЕ
dc.subjectрозпізнавання кулінарних страв
dc.subjectculinary dishes
dc.titleАналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних страв
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication

Файли

Оригінальний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Завантаження...
Зображення мініатюри
Назва:
inf104-106_RM2024T7.pdf
Розмір:
45.02 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Ліцензійний пакет
Зараз показано 1 - 1 з 1
Немає доступних мініатюр
Назва:
license.txt
Розмір:
9.55 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: